Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 19g15kcal0.3g3.2g0g0.6g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Chili, vihreä, tuore 1.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 5g8.7kcal0.4g0.1g0.7g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g87kcal2.6g12g2.2g3.2g
Valittu annoskoko152g44kcal1.3g6g1.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna76g22kcal0.7g3g0.6g0.8g
Arvot/100g100g29kcal0.9g4g0.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855