Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper200g1441kcal2g2g160.1g0g
Sokeri 106g431kcal0g106g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Ruisjauho Pirkka400g1221kcal38.8g244.2g8g60g
Mustikka801g267kcal4g51.2g3.2g26.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g6735kcal90.2g810.6g342.6g172.8g
Valittu annoskoko1512g3368kcal45.1g405.3g171.3g86.4g
Annoskoko puolitettuna756g1684kcal22.6g202.7g85.7g43.2g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133277