Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 360g104kcal3.6g16.6g1.1g6.5g
Kesäkurpitsa zucchini 360g65kcal2g9g1.4g2.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka135g15kcal1.5g1.5g0.3g1.4g
Kaali, valkokaali285g60kcal3.4g9.7g0.6g6g
Porkkana 255g83kcal1.6g14.2g0.5g6.5g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g75g23kcal0.8g3g0.2g0g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g7.5g24kcal0.1g5.9g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g1137kcal26.6g122.2g50.4g47.4g
Valittu annoskoko1512g568kcal13.3g61.1g25.2g23.7g
Annoskoko puolitettuna756g284kcal6.7g30.6g12.6g11.9g
Arvot/100g100g38kcal0.9g4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532