Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)299g81kcal3.9g14.3g0.6g5.1g
Kinkkusuikale, Portti478g598kcal81.3g1.9g33.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g598g143kcal10.8g17.9g3g11.4g
Keltuainen, 20g, annos 20g18g12kcal0.6g0g4.5g0g
Parmesan formaggio da pasta120g546kcal47.8g0g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g2759kcal288.8g68.2g162g33g
Valittu annoskoko1512g1379kcal144.4g34.1g81g16.5g
Annoskoko puolitettuna756g690kcal72.2g17.1g40.5g8.3g
Arvot/100g100g91kcal9.6g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369238