Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 939g712kcal17.6g144.8g1.9g9.4g
Kananmuna kuoreton 51g73kcal6.4g0.2g5.3g0g
Kauralese 24g85kcal4.2g10.7g1.8g4.1g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 94g322kcal9.6g65.8g1.1g3.3g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)150g183kcal3.3g40.9g0.5g1.2g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Kananmuna, keitetty 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Maito, Kevyt94g43kcal3g4.5g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g3279kcal127g534.8g55.8g36g
Valittu annoskoko1512g1639kcal63.5g267.4g27.9g18g
Annoskoko puolitettuna756g820kcal31.8g133.7g14g9g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196