Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g292g861kcal40.9g2.9g75.9g1.8g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g375g98kcal4.1g11.6g0.8g0g
Maustepippuri, annos 1g10g0.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 834g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3030g1918kcal90g29g153.6g3.6g
Valittu annoskoko1515g959kcal45g14.5g76.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna758g479kcal22.5g7.3g38.4g0.9g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421