Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu400g799kcal51.9g11.6g63.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)370g129kcal3.7g25.5g1.8g5.2g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Paprika, punainen80g21kcal0.7g3.7g0.3g1.6g
Paprika vihreä 80g17kcal0.8g2g0.2g1.5g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 250g82kcal1.5g13.9g0.5g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3036g2203kcal123.6g131.6g134g34.2g
Valittu annoskoko1518g1101kcal61.8g65.8g67g17.1g
Annoskoko puolitettuna759g551kcal30.9g32.9g33.5g8.6g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889