Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow175g494kcal31.4g111.2g1.6g17.5g
Palvikinkku HK 3%210g210kcal37.8g1.1g6.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)123g196kcal3.3g3.3g18.4g0g
Vesi876g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.6g12kcal0.5g0.5g0.9g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3038g1902kcal148.2g246.8g55.4g41g
Valittu annoskoko1519g951kcal74.1g123.4g27.7g20.5g
Annoskoko puolitettuna760g475kcal37.1g61.7g13.9g10.3g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380