Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g66g39kcal1g8.5g0.1g0.6g
Paistijauheliha 10%38g64kcal7.5g0g3.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g244kcal18g22.8g8.8g3.6g
Valittu annoskoko152g122kcal9g11.4g4.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna76g61kcal4.5g5.7g2.2g0.9g
Arvot/100g100g80kcal5.9g7.5g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631