Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tonnikala öljyssä 33g62kcal8.9g0g3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g44g11kcal0.6g1.8g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%22g35kcal0.6g0.6g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g240kcal21g8.2g13.2g0.8g
Valittu annoskoko152g120kcal10.5g4.1g6.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna76g60kcal5.3g2.1g3.3g0.2g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730