Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali98g21kcal1.2g3.3g0.2g2.1g
Jauheliha, sika-nauta 44g97kcal7.7g0g7.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.4g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g247kcal18.2g7.6g15.8g4.4g
Valittu annoskoko152g124kcal9.1g3.8g7.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna76g62kcal4.6g1.9g4g1.1g
Arvot/100g100g81kcal6g2.5g5.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213