Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 117g98kcal21.4g0g1.3g0g
Pekoni rasvainen 16g62kcal2g0g6.1g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.2g0.1kcal0g0g0g1g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g359kcal50.2g0.4g17.4g2.2g
Valittu annoskoko152g180kcal25.1g0.2g8.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna76g90kcal12.6g0.1g4.4g0.6g
Arvot/100g100g118kcal16.5g0.1g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424900