Omenahyve

Kuori omenat, paloittele, laita vuuan pohjalle, vesi päälle, kaneli ja puolet sokerista.

Sulata voi, lisää toinen tl kanelia ja loput sokerit sekä kauraryynit, sekoita ja laita omenoiden päälle.

Uuni 175 astetta ja noin 25-30 min, pitää ruskistua.

Tarjoile hiukan jäähdytettynä, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Loput voi pakastaa annoksina.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1625 grammaa

Digihemppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 75g34kcal0.1g7.1g0.1g1.4g
Sokeri16g65kcal0g15.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g47g169kcal6.7g27.6g3.3g4.4g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.9g2.5kcal0g0.7g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g676kcal13.8g102.8g21.8g12.6g
Valittu annoskoko152g338kcal6.9g51.4g10.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna76g169kcal3.5g25.7g5.5g3.2g
Arvot/100g100g222kcal4.5g33.7g7.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150248