Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.3g0.3g0.8g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt70g32kcal2.3g3.4g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä3.5g24kcal0g0g2.6g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g34g28kcal0.4g6.2g0.1g0.6g
Ruokosokeri5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g419kcal14g63g11.4g2.8g
Valittu annoskoko152g210kcal7g31.5g5.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna76g105kcal3.5g15.8g2.9g0.7g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168826