Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.7g0g6.7g0g
Tomaattimurska 67g20kcal0.4g3.5g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5g45kcal0g0g5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g374kcal27.4g11.2g23.6g3.2g
Valittu annoskoko153g187kcal13.7g5.6g11.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna76g94kcal6.9g2.8g5.9g0.8g
Arvot/100g100g123kcal9g3.7g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853