Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras11g39kcal1.5g7.4g0.3g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g47g12kcal1.5g1.4g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g363kcal32.4g19.6g16.8g2.2g
Valittu annoskoko153g181kcal16.2g9.8g8.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna76g91kcal8.1g4.9g4.2g0.6g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042