Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g29g19kcal0.5g4.4g0g0g
Keittojuurekset, apetit15g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.4g
Vihreä papu, pitkä7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g49kcal5.5g0g2.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g159kcal12.6g12g6.4g1.8g
Valittu annoskoko153g79kcal6.3g6g3.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna76g40kcal3.2g3g1.6g0.5g
Arvot/100g100g52kcal4.1g3.9g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856