Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 261g897kcal26.6g183g3.1g9.1g
Sokeri 171g694kcal0g170.7g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g804g314kcal26.5g24.9g12.1g0g
Kananmuna kuoreton 166g237kcal20.7g0.5g17g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g101g684kcal1g1g75.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g5763kcal150.2g787.8g215.2g18.2g
Valittu annoskoko1520g2882kcal75.1g393.9g107.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna760g1441kcal37.6g197g53.8g4.6g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249655