Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 995g109kcal5.6g13.9g1g7g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 498g658kcal13.1g15.9g59.7g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 12g41kcal0.1g10.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g1616kcal37.6g79.8g121.4g14g
Valittu annoskoko1520g808kcal18.8g39.9g60.7g7g
Annoskoko puolitettuna760g404kcal9.4g20g30.4g3.5g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021