Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g40g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Leivinjauhe10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g20g28kcal2.8g2.8g0.7g9.6g
Vehnänalkio 10g36kcal2.9g3.1g1g1.4g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki740g414kcal62.9g37g1.5g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss200g68kcal2g8.2g1.6g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g2797kcal264.4g196.6g101.2g41.2g
Valittu annoskoko1520g1399kcal132.2g98.3g50.6g20.6g
Annoskoko puolitettuna760g699kcal66.1g49.2g25.3g10.3g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983