Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen113g810kcal1.1g1.1g90g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1050g357kcal2.1g74.6g3.2g18.9g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g75g282kcal0.1g70.5g0g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3048g4726kcal26.6g713.6g189g44.6g
Valittu annoskoko1524g2363kcal13.3g356.8g94.5g22.3g
Annoskoko puolitettuna762g1182kcal6.7g178.4g47.3g11.2g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317748