KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore1200g2340kcal224.4g0g162g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kanamuna, paistettu (pirkka)100g220kcal13.1g0.5g18.6g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro60g18kcal1.3g2.5g0.3g1.9g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 56g298kcal0.2g0.2g33.6g0g
Piparjuuri, annos 10g2.2g0.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.6g2.3kcal0g0g0.3g0g
Viinietikka 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3050g5836kcal481.6g19.4g430.2g9.8g
Valittu annoskoko1525g2918kcal240.8g9.7g215.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna763g1459kcal120.4g4.9g107.6g2.5g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715