Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 562g216kcal5.6g38.8g1.1g14.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g373kcal42.7g0g22.5g0g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Basilika, kuivattu 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 68g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen281g93kcal9.3g13.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 48g164kcal2.9g36.1g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3051g1906kcal137.8g184.6g60.4g33.6g
Valittu annoskoko1526g953kcal68.9g92.3g30.2g16.8g
Annoskoko puolitettuna763g477kcal34.5g46.2g15.1g8.4g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686