TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g450g608kcal99.1g0g22.5g0g
Tomaattimurska 450g132kcal2.5g23.9g0.9g8.6g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Paprika, punainen169g43kcal1.5g7.8g0.7g3.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 197g149kcal3.7g30.4g0.4g2g
Paprikajauhe 11g36kcal1.7g2.1g1.5g4.2g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g113g79kcal8.8g9.9g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3051g2555kcal237.6g159g98g40.6g
Valittu annoskoko1526g1278kcal118.8g79.5g49g20.3g
Annoskoko puolitettuna763g639kcal59.4g39.8g24.5g10.2g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755