Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 700g194kcal8.3g28.4g1.4g14.7g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g437g568kcal91.8g0g17.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g87g26kcal0.9g3.5g0.3g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3052g1764kcal210g98.4g40.4g41.6g
Valittu annoskoko1526g882kcal105g49.2g20.2g20.8g
Annoskoko puolitettuna763g441kcal52.5g24.6g10.1g10.4g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589