Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi842g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g140g42kcal1.4g7.4g0.4g3.4g
Herne 140g97kcal7.1g13.1g0.6g4.3g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g280g210kcal11.5g35g2.2g0g
Sipuli 84g25kcal1.1g4g0.2g1.4g
Persilja 39g11kcal0.5g0.4g0.1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3052g770kcal43.2g119.8g7g24.4g
Valittu annoskoko1526g385kcal21.6g59.9g3.5g12.2g
Annoskoko puolitettuna763g193kcal10.8g30g1.8g6.1g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436