Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1000g170kcal4g25g6g7g
Pekoni (Dulano)120g307kcal21.6g3.8g22.8g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g100g390kcal29g1.5g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3056g2309kcal157g74g154g17.8g
Valittu annoskoko1528g1155kcal78.5g37g77g8.9g
Annoskoko puolitettuna764g577kcal39.3g18.5g38.5g4.5g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882