Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)5.7g0.6kcal0.1g0g0g4.8g
Ruisjauho Pirkka46g139kcal4.4g27.8g0.9g6.8g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)25g79kcal3.4g14.3g0.8g3.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g7.6g11kcal1.1g1.1g0.3g3.6g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g2.1g7.5kcal0.9g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g482kcal19.8g90.2g4.2g36.6g
Valittu annoskoko153g241kcal9.9g45.1g2.1g18.3g
Annoskoko puolitettuna77g121kcal5g22.6g1.1g9.2g
Arvot/100g100g158kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040