Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.7g1.7kcal0g0.3g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7g6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g58kcal1.2g9.8g1.2g3.8g
Valittu annoskoko153g29kcal0.6g4.9g0.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna77g14kcal0.3g2.5g0.3g1g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.2g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117864