Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 94g76kcal1.5g15.8g0g2.8g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl19g16kcal0.3g0.8g1.3g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g191kcal3.8g34.6g2.6g6g
Valittu annoskoko153g96kcal1.9g17.3g1.3g3g
Annoskoko puolitettuna77g48kcal1g8.7g0.7g1.5g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920