Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 37g6.6kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Dolmio Light Classico Bolognese26g10kcal0.3g2g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 21g46kcal3.6g0g3.5g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g26g29kcal0.6g1g2.6g0g
Maito, Kevyt31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g10g38kcal2.9g0.2g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g300kcal17.6g14.2g19g1.2g
Valittu annoskoko153g150kcal8.8g7.1g9.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna77g75kcal4.4g3.6g4.8g0.3g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.6g6.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806