BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)125g238kcal18.8g1g17.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g10kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Soijakastike 8.7g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Hunaja 5g17kcal0g4g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g543kcal39.8g17g35.2g0.2g
Valittu annoskoko153g272kcal19.9g8.5g17.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna77g136kcal10g4.3g8.8g0.1g
Arvot/100g100g177kcal13g5.5g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811