Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)19g45kcal3.3g0g3.7g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 6.1g2kcal0g0.3g0g0.2g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)18g11kcal0.3g1.6g0.4g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g18g7.3kcal0.3g1.2g0.1g0.3g
Paprika punainen 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Banderos chunky salsa, annos 300g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 2.3g15kcal0g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 47g21kcal1.4g2.2g0.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 4.7g18kcal1.3g0g1.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 2.3g8.9kcal0.7g0g0.7g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g19g66kcal2.4g12.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g415kcal20.4g41.4g18.2g1.6g
Valittu annoskoko153g208kcal10.2g20.7g9.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna77g104kcal5.1g10.4g4.6g0.4g
Arvot/100g100g136kcal6.7g13.5g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151255