Bataatti porkkana sosekeitto Hajdu

Kuori porkkanat ja bataattit paloittele kattilaan, lisää vesi, tuore basilika, suola ja pavut.

Soseuta keitto kun porkkanat ja bataatti kypsät lisää juusto ja kerma kieuhauta vielä kasaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 36g29kcal0.6g6g0g1.1g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Papuja tomaattikastikkeessa (Euro-shopper), annos 400g14g11kcal0.7g1.9g0.1g0g
Basilika, tuore0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)4.8g2.9kcal0g0.2g0.2g0g
Philadelphia Light, valkosipuli & yrtit (Kraft), annos 5g5.6g8.7kcal0.5g0.3g0.6g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g113kcal3.8g18.4g1.8g3g
Valittu annoskoko153g57kcal1.9g9.2g0.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna77g28kcal1g4.6g0.5g0.8g
Arvot/100g100g37kcal1.2g6g0.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319193