Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 138g53kcal0.4g9.7g0.1g4.7g
Sitruunamehu, laimentamaton2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.6g5.7kcal0.1g1.2g0.1g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g4.7g15kcal0g3.7g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl3.1g20kcal0.4g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g251kcal2g29.4g11.6g9.4g
Valittu annoskoko154g126kcal1g14.7g5.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna77g63kcal0.5g7.4g2.9g2.4g
Arvot/100g100g82kcal0.7g9.6g3.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348598