Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 109g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)39g7.8kcal0.2g1.4g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3.1g3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g87kcal1.6g9.8g3.4g1.8g
Valittu annoskoko154g44kcal0.8g4.9g1.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna77g22kcal0.4g2.5g0.9g0.5g
Arvot/100g100g28kcal0.5g3.2g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181