Duunarin tonnikalasalaatti

Heinonna salaatti ja leikkaa kulkku 1/4 viipaleiksi kulhoon.

Valuta tonnikalasta ylimääräinen neste pois ja lisää kasvisten sekaan.

Lisää myös muut aineet ja sekoita.

Salaatti itsessään on sen verran tuhti, että menee omana aterianaan.

Lisukkeeksi sopii mustapippurilla maustettu kermaviili, tuoreet sämpylät ja juomana kuplavesi.

Ateriana urheilijalle sopiva rasvan ja suolan ollessa minimissään ja proteiinien huipussa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g150g17kcal1.6g1.5g0.3g1.8g
Tonnikala, Rainbow (vedessä)540g594kcal124.2g0g5.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki600g480kcal78g12g12g0g
Sipuli kuivattu 30g82kcal3.1g10.5g0.5g10.5g
Kurkku 180g20kcal1g2.5g0.2g1.3g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g2914kcal415.8g53g96.8g27.2g
Valittu annoskoko1530g1457kcal207.9g26.5g48.4g13.6g
Annoskoko puolitettuna765g729kcal104g13.3g24.2g6.8g
Arvot/100g100g95kcal13.6g1.7g3.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341972