Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu627g790kcal69g1.9g56.4g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g2090g690kcal69g102.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1529g5245kcal155.8g1070g18.3g53.5g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g157g1035kcal0g0g116g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1307g732kcal111.1g65.3g2.6g0g
Vesi2090g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g523g418kcal104.5g0g0.5g0g
Tomaatti, tuore5.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 575g820kcal71.9g1.7g58.9g0g
Oltermanni 17%1071g2893kcal321.4g0g182.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25246kcal1805.4g2483g869.6g107.2g
Valittu annoskoko10000g12623kcal902.7g1241.5g434.8g53.6g
Annoskoko puolitettuna5000g6312kcal451.4g620.8g217.4g26.8g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339