Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g55g170kcal6.6g31.3g2.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.3g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Kanasuikaleet kariniemi225g250kcal51.8g0g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1171g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g10g28kcal2g0.5g2g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka63g52kcal2.1g12g0.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3069g1093kcal126g89.6g27.6g4.4g
Valittu annoskoko1534g547kcal63g44.8g13.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna767g273kcal31.5g22.4g6.9g1.1g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207