Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 478g948kcal12.6g3.7g92.8g32g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g916g871kcal45.8g137.5g13.7g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Oliiviöljy 56g493kcal0g0g55.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g4g14kcal0.7g1.8g0.9g0.4g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g4722kcal121.6g294.8g326.8g66.6g
Valittu annoskoko1536g2361kcal60.8g147.4g163.4g33.3g
Annoskoko puolitettuna768g1181kcal30.4g73.7g81.7g16.7g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173