KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore1209g2357kcal226g0g163.1g0g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kanamuna, paistettu (pirkka)101g222kcal13.2g0.5g18.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro60g19kcal1.3g2.5g0.3g1.9g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 56g300kcal0.2g0.2g33.8g0g
Piparjuuri, annos 10g2.2g0.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.6g2.4kcal0g0g0.3g0g
Viinietikka 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g5878kcal485g19.4g433g9.8g
Valittu annoskoko1536g2939kcal242.5g9.7g216.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna768g1470kcal121.3g4.9g108.3g2.5g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715