Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 612g111kcal3.4g15.3g2.4g4.3g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g376g621kcal75.2g0g37.6g0g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)175g612kcal28g111.9g4.5g10.5g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Chili paprika punainen13g5.2kcal0.3g1.2g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g149g164kcal11.9g20.8g1.5g11.9g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g114g284kcal21.6g0g25g0g
Korppujauho 13g48kcal1.4g9.8g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3073g3909kcal288g329.2g159.6g57.6g
Valittu annoskoko1537g1954kcal144g164.6g79.8g28.8g
Annoskoko puolitettuna768g977kcal72g82.3g39.9g14.4g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485