Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g542g152kcal3.3g32.3g1.1g13.6g
Sipuli (kuorittu)417g113kcal5.4g20g0.8g7.1g
Basilika, tuore834g334kcal25.9g41.7g6.7g32.5g
Soijakastike 300g181kcal15.5g28.5g0.2g0g
Vesi834g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g1668g5388kcal834g500.4g8.3g91.7g
Rypsiöljy 375g3319kcal0g0g375.3g0g
Tomaattimurska 4170g1226kcal23.4g221g8.3g79.2g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki834g1251kcal8.3g50g108.4g5.8g
Mustapippuri 25g70kcal2.7g9.6g0.8g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24066kcal1837g1807g1019.8g473g
Valittu annoskoko10000g12033kcal918.5g903.5g509.9g236.5g
Annoskoko puolitettuna5000g6017kcal459.3g451.8g255g118.3g
Arvot/100g100g120kcal9.2g9g5.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466