Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Purjosipuli 2g0.5kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Palsternakka 5g3.2kcal0g0.6g0g0.2g
Selleri, annos 50g5g0.7kcal0.1g0.2g0g0g
Lanttu 5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 30g42kcal5.6g0g2.1g0g
Dolmio Light Classico Bolognese50g19kcal0.6g3.9g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g150kcal13.6g13g4.4g2.4g
Valittu annoskoko154g75kcal6.8g6.5g2.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna77g37kcal3.4g3.3g1.1g0.6g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953