Annen suklaapiirakka

Vaahdota sokeri ja kanamunat.

Lisää vaahtoon sulatettu huoneenlämp.

Margariini, sitten jauhot ,joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja leivinjauhe, paloiteltu valkosuklaa ja tumma kaakaojauhe.

Lisää maitoa vuorotellen jauhojen kanssa.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipellin päälle.

Paista n.175C n 15-20 min. Tee kuorrutus.

Sulata margariini kattilan pohjalle vispaa joukkoon tomusokeri ja kuuma kahvijuoma.

Lisää tarvittaessa kahvijuomaa, jos tulee liian paksua, tai tomusokeria, jos tulee liian ohutta.

Voit halutessasi koristella kakun pinnan esim.

kookoshiutaleilla.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Annemaria73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g26g106kcal0g26g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g99kcal2.9g20.3g0.3g1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.6kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g10g54kcal0.6g5.5g0.4g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1g3.2kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Margariini 80 % laktoositon 15g101kcal0.1g0g11.4g0g
Kaakaotomusokeri (Dan sukker), annos 300g29g113kcal0.6g26.6g0.4g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 10g0.3kcal0g0g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 10g68kcal0.1g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g1168kcal15g161g45.4g2.2g
Valittu annoskoko154g584kcal7.5g80.5g22.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna77g292kcal3.8g40.3g11.4g0.6g
Arvot/100g100g380kcal4.9g52.3g14.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225845