Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 73g239kcal6g46.9g1.5g5.5g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g7.1g26kcal0.9g5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g529kcal13.8g103.8g3.2g11.6g
Valittu annoskoko154g264kcal6.9g51.9g1.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna77g132kcal3.5g26g0.8g2.9g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425