Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 94g78kcal1.2g4g6g2.1g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)9g12kcal1g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.7g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g398kcal18.2g9.4g31g4.6g
Valittu annoskoko154g199kcal9.1g4.7g15.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna77g100kcal4.6g2.4g7.8g1.2g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064