Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.7g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 15g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.2g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 13g2.1kcal0.3g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g230kcal22.4g8.8g10.8g2.6g
Valittu annoskoko154g115kcal11.2g4.4g5.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna77g58kcal5.6g2.2g2.7g0.7g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437