Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g75g26kcal0.2g5.4g0.2g1.4g
Puolukka 23g8.8kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Voi 19g137kcal0.2g0.1g15.3g0g
Mantelilastu (A la meira)19g113kcal4.5g1.2g10.2g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 19g77kcal0.6g18.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g721kcal11.2g53g51.6g4g
Valittu annoskoko154g361kcal5.6g26.5g25.8g2g
Annoskoko puolitettuna77g180kcal2.8g13.3g12.9g1g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.2g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182454