Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g38g15kcal0.3g3.4g0g1g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g19g72kcal2.8g14.1g0.6g1.5g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g205kcal6.2g43g1.2g5g
Valittu annoskoko155g102kcal3.1g21.5g0.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna77g51kcal1.6g10.8g0.3g1.3g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970